Női karrier, karrier tippek nőknek > Nő, nőknek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Női karrier, karrier tippek nőknek > 20 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Munka Távmunka
http://www.profession.hu/

Munka Távmunka Több ezer aktuális álláshirdetés. Találjon új állást!

Munka Távmunka
Válságkezelés családi vállalkozások számára
http://valsagmenedzser.hu

Szakembereink arra törekszenek, hogy a változások előtt álló, vagy épp bajba jutó és hozzájuk forduló családi vállalkozásoknál, szervezeteknél a beavatkozásokat szakértelemmel kezeljék, fordulatot hozó segítséget nyújtsanak. Különösképp szeretnénk segíteni azoknak, akik valóban akarnak változni, megújulni, csak nem tudják, milyen irányba tegyék az első lépéseket. Vagy éppen már bajban vannak, csak épp azt nem tudják, milyen irányban tegyenek lépéseket, hogy kilábaljanak.

Válságkezelés családi vállalkozások számára
Állás apró hirdetések
http://ingyen-apro-hirdetes.hu/

Ingyen apró hirdetés Állás oktatás Társkereső Ingatlan számítástechnika Jármű Autók Motorok Egyéb járművek Alkatrészek Egyéb Szolgáltatás utazás üdülés Szórakoztató elektronika.

Állás apró hirdetések
Csapatépítés Egerben
http://www.csapatepites-egerben.hu

Csapatépítő tréningek, céges rendezvények szervezése Egerben és környékén, valamint az Egri Várban. A környék számtalan történelmi, kulturális és természeti értékkel rendelkezik, így varázslatos helyszínt biztosít csapatépítő tréningekhez, outdoor programokhoz. A programok lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy a mindennapos egymás mellett dolgozás rutinján túl megismerje a csapattársát egy más oldaláról.

Csapatépítés Egerben
Karrier, vállalkozás: ne szúrd el, inkább tervezd!
http://www.sikertervezes.com

Ennek a weboldalnak az a fő haszna számodra, hogy akarni fogsz haladni a terved - karrier (előléptetés) vagy szárnyaló saját vállalkozás, sok szabad idővel - mentén és éveket fogsz megspórolni a siker felé vezető úton. Azért fogsz gyorsabban haladni az elképzeléseid irányába, mert ezentúl a rejtett képességeid elérhető maximumában fogsz gondolkodni. Olyan fejlődési lehetőségekre is rá fogok mutatni, amikről valószínű, hogy még nem hallottál. Ha ezeket a lehetőségeket felkarolod, biztos, hogy több siker lesz a jutalmad.

Karrier, vállalkozás: ne szúrd el, inkább tervezd!
BABAKLUB.COM: BABYSITTER KÖZPONT
http://www.babaklub.com

A Babaklub.com munkatársai közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Babysittereink szakirányú végzettséggel, gyakorlattal rendelkezik. Célunk, hogy a családok megtalálják a számukra legmegfelelőbb babysittert, a gyermekek biztonságban érezzék magukat és babysittereink is elégedettek legyenek és jól érezzék magukat az adott családnál. Tevékenységi körünk: Babysitter, Au pair tanfolyamok. Babysitter, Au pair állások (Belföld, Anglia, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Svájc, Olaszország, Németország, Írország, Ausztria, Franciaország ...) Arcfestő, Lufi hajtogató, Origami tanfolyam. Babamasszázs tanfolyam. Gyermek elsősegély tanfolyam. Nyelvtanfolyam Bébiszittereknek. Anyák Iskolája. Esküvőkre, rendezvényekre gyermekfelügyelet programokkal. Ugrálóvár, Légvár bérbeadás. Gyerekbarát Esküvő -, Rendezvényszervezés. Lufiposta, Légvár

BABAKLUB.COM: BABYSITTER KÖZPONT
Karrier női módra
http://www.tarki.hu/adatbank-h/nok/szerepvalt/nagybea97.html

Egyre több társadalomtudományi, szociológiai, politológiai cikk, és publicisztikai írás foglalkozik azzal a jelenséggel, hogy a fiatalabb generációk ambiciózus nőtagjai a férfiakéhoz mérhető munkahelyi sikereket, pályafutást kívánnak elérni. Megjelentek ezek a vélemények a nemzetközi és a hazai sajtóban egyaránt, különböző burkolt, vagy nyílt társadalmi értékítélettel.

Karrier női módra
Neadjafel -Távmunka tippek
http://tavmunka.neadjafel.hu/

"Aki nem mer váltani, és nem mer az álmai után menni, az Önmaga elől bujkál" Hírlevelemmel az a célom, hogy Ön minél több információval rendelkezhessen annak eldöntéséhez, hogy érdemes-e belevágnia az internetes eszközök használatán alapuló távmunka tevékenységbe. Remélem, választ, megoldást tudok adni a legtöbb kérdésére információkkal, érdekes cikkekkel és tesztekkel a honlapon található témákban.

Neadjafel -Távmunka tippek
BeHappy Angol Nyelviskola - főállású tanári állás
http://www.behappynyelviskola.hu/allasajanlat

Angol nyelviskolánkban lehetőség van főállású és részmunkaidős tanfolyamszervezői és tanári állásra jelentkezni. Munkatársaink vidámak és lendületesek, sikereik szakmai tudásuk, tapasztalataik és pozitív látásmódjuk ötvözetében rejlenek. Segítségükkel a tanulók rugalmas időbeosztásban, egyéni haladási tempóval sajátítják el a nyelvet, saját céljaiknak megfelelően. Ha te is szeretnél fiatalos, dinamikus csapatunk tagja lenni, és illenek rád a pozíciók bármelyikében jelöltek, látogass el oldalunkra és jelentkezz állásajánlatainkra!

BeHappy Angol Nyelviskola - főállású tanári állás
Állás és a kilátások - Blog
http://karrierista.blog.hu

Magyarországon, külföldön egyaránt lelhetők üres állások. Az állás megtalálása és elnyerése azonban problémásabb lehet, mint maga a későbbi munka. Az állásinterjú még egy karrierista számára is tartogathat nehézségeket, de az álommunka elnyerése is okozhat problémát. Mikor kapunk először fizetést és miből fedezzük a költségeinket? Jusson eszünkbe például egy külföldi munkavállalás esetén az utazás, szállás, ruha vagy saját eszköz magas költségeire, de egy magyar munkáltató is kérhet saját "fegyvert és paripát". Látogasson el a karrierista.blog honlapra, ahol bővebben olvashat a munkahelyek és állás témájában!

Állás és a kilátások - Blog
A női főnök és az üvegplafon
http://www.tebolyda.hu/faliujsag/sajtofigyelo/200111/noifonok.htm

Kovács Mónika: A gyengébb nem munkahelyi előmenetele a férfiakéval szemben eleve korlátozott

A női főnök és az üvegplafon
Üzleti angol tanfolyam
http://www.angolnyelvtanfolyam.com/uzleti_angol_tanfolyam

Manapság egyre többen vannak azok, akiknek az üzleti életben is szükségük van az angolra. Sok munkahelyen már elvárás a társalgási szintű angol nyelvtudás, bizonyos munkakörökben pedig egyenesen elengedhetetlen az üzleti szókincs ismerete. Az üzleti angol, vagyis a Business English szakterületenként eltérő szókincset tartalmaz. Az általános üzleti angol, más néven a General Business English az a vonal, ami leginkább megfelel egy általános üzleti, irodai környezetben használható tudásnak. Leginkább azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik itthon nemzetközi cégeknél, vagy külföldön olyan környezetben dolgoznak, ahol a munka része az aktív írásbeli és szóbeli szóbeli angol kommunikáció.

Üzleti angol tanfolyam
Tanácsok kezdő műkörmösöknek
http://www.diamondnails.hu/cikkek/tudod-mire-van-szuksege-egy-kezdo-mukormosnek

Most kezdted a műkörmözést, segítségre van szükséged? Szakmai tanácsok, vállalkozásodat érintő fontos információkkal lehetsz gazdagabb.

Tanácsok kezdő műkörmösöknek
Hogyan dolgozik a távmunkás?
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/penzugyek/7790/

Egy rövid összefoglaló a távmunkások látszólag gondtalan, ám mégis megterhelő munkájáról.

Hogyan dolgozik a távmunkás?
Accent Mastermind angol videótréning
http://profiangolkiejtes.hu

Nagyobb eséllyel szeretnél indulni a nyelvvizsgán, felvételin vagy egy állásinterjún? Nemcsak a szavakat és a nyelvtant akarod tudni, hanem meg is akarsz szólalni? A helyes kiejtés és beszédértés elsajátításához válaszd az Accent Mastermind videótréning-programját! Ez az online angol tanulási módszer rendkívül hatékony módja. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. A program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. Látogass el oldalamra és próbáld ki te is ezt az ingyenes videótréninget!

Accent Mastermind angol videótréning
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
no.wyw.hu: Nő katalógus. Weboldalak, nőknek! Szolárium, szépségszalon, házasság, fitness, horoszkóp, esküvő, utazás, wellness, manikűr, anyák, férfiak, lakberendezés, háztartás, kozmetikumok.
Gyűjteményünkben 573 válogatott nő, nőknek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 573 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11463